DKK | EUR | USD

Fortrolighedspolitik

Revision 1.1

Cookie Notice

DATO FOR SIDSTE ÆNDRING

20. februar 2020

Denne Cookie Notice forklarer, hvordan Digi-Key Corporation (gør forretning som Digi-Key Electronics) og dets koncernselskaber, herunder Digi-Key Electronics Germany GmbH (samlet "Digi-Key","vi","os", og"vores") bruger cookies og lignende teknologier til at genkende dig, når du besøger vores websteder. Det forklarer, hvad disse teknologier er, og hvorfor vi bruger dem, samt dine rettigheder til at kontrollere vores brug af dem.

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, der placeres på din computer eller mobilenhed, når du besøger et websted. Cookies bruges i vid udstrækning af webstedets ejere til at få deres websteder til at fungere eller til at arbejde mere effektivt såvel som til at give rapporteringsoplysninger.

Cookies, der er indstillet af websteds ejer (i dette tilfælde Digi-Key) kaldes "førsteparts-cookies." Cookies, der er indstillet af andre parter end websteds ejer kaldes ”tredjeparts-cookies." Tredjeparts-cookies muliggør, at tredjeparts-funktioner eller funktioner leveres på eller via webstedet (f.eks. Som reklame, interaktivt indhold og analyse). De parter, der indstiller disse tredjeparts-cookies, kan genkende din computer både når den besøger det pågældende websted og også når det besøger visse andre websteder.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger førsteparts- og tredjeparts-cookies af flere grunde. Nogle cookies kræves af tekniske grunde til, at vores websteder fungerer, og vi omtaler disse som "væsentlige" eller "strengt nødvendige" cookies. Disse cookies er "session cookies", der slettes, når brugeren lukker webbrowseren. Andre "vedvarende cookies" gemmes til fremtidige besøg, som gør det muligt for os at spore og målrette vores brugeres interesser, for at forbedre oplevelsen på vores websteder. Tredjeparter leverer cookies via vores websteder til reklame, analyse og andre formål. Dette er beskrevet mere detaljeret nedenfor.

De specifikke typer første- og tredjeparts-cookies, der leveres via vores websteder og de formål, de udfører, er beskrevet i nedenstående tabel (bemærk, at de specifikke cookies, der leveres, kan variere afhængigt af det specifikke websted, du besøger). Ved at ændre dine browserindstillinger, har du mulighed for at acceptere cookies, få en meddelelse, når der sendes en cookie, eller at afvise cookies. Dette er også beskrevet i nedenstående tabel. Afvisning eller begrænsning i brugen af cookies kan begrænse din mulighed til at anvende hjemmesiden.

Cookie type Hvem leverer disse cookies Sådan nægtes

Væsentlige websteds-cookies: Disse cookies er strengt nødvendigt for at give dig tjenester tilgængelige via vores websteder, og for at bruge nogle af dens funktioner, såsom adgang til sikre områder. De bruges også til at opretholde en anonym brugersession fra serveren.

Min Digi-Key

Da disse cookies er strengt nødvendige for at levere hjemmesiderne til dig, kan du ikke nægte dem.

Du kan blokere eller slette dem ved at ændre dine browserindstillinger som beskrevet nedenfor under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?”

Performance- og funktionalitets-cookies: Performance-cookies bruges til web-analyse og til at identificere gentagne besøg samt at forbedre ydelsen og funktionaliteten af vores websteder. Disse cookies er ikke-væsentlige for deres brug. Uden disse cookies kan visse funktioner muligvis ikke være tilgængelige.

Som standard udløber disse cookies efter 2 år, men det er muligt at brugertilpasse disse af ejeren af webstedet. Sitecore-cookien er indstillet til at udløbe efter 10 år.

Funktionalitets-cookies bruges til at gemme besøgernes geolocation. Dette er for at registrere lokation og opdatere antal delte sider, såvel som for at tracke, hvor ofte en bruger interagerer med en webwidget. Disse cookies tester også, om en browser er indstillet til at acceptere førsteparts-cookies.

AddThis

Dynatrace

Google Universal Analytics

www.google.com/policies/privacy/partners

Optimizely

Piwik

Sitecore

Tealium

For at afvise disse cookies skal du følge instruktionerne herunder, under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?”

Alternativt kan du klikke på det relevante opt-out-link nedenfor:

AddThis

Dynatrace

Google Universal Analytics

Optimizely

Piwik

Sitecore

Tealium

Målretnings-cookies: Disse cookies indsamler oplysninger, der bruges i samlet form for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores websteder bruges, eller hvor effektive vores marketingkampagner er, eller for at hjælpe os med at tilpasse vores websteder til dig (for eksempel som forklaret under "Hvad med anden sporing teknologier, som web-beacons og pixel-tags? ").

Disse cookies kan også bruges til at gøre reklamemeddelelser mere relevante for dig. De udfører funktioner som at forhindre, at den samme annonce kontinuerligt vises igen, sikre at annoncer vises korrekt for annoncører, og i nogle tilfælde vælge annoncer, der er baseret på dine interesser.

AddThis

Google

YouTube – Google

Min Digi-Key

For at afvise disse cookies skal du følge instruktionerne herunder, under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?”

Alternativt kan du klikke på de relevante opt-out-link nedenfor:

AddThis

Google

YouTube – Google

Sociale netværk-cookies: Disse cookies bruges til at give dig mulighed for at dele sider og indhold, som du finder interessant på vores websteder gennem tredjeparts sociale netværk og andre websteder. Disse cookies kan også bruges til reklameformål. AddThis

YouTube – Google

For at afvise disse cookies skal du følge instruktionerne herunder, under overskriften "Hvordan kan jeg kontrollere cookies?”

Alternativt skal du klikke på det opt-out-link til fravælgelse nedenfor:

AddThis

YouTube – Google

Hvad med andre trackingteknologier, f.eks. Web-beacons og pixel-tags?

Cookies er ikke den eneste måde at genkende eller tracke besøgende på et websted. Vi bruger muligvis andre, lignende teknologier fra tid til anden, som web-beacons og pixel-tags (undertiden kaldet "tracking pixels" eller "clear gifs"). Disse er små grafikfiler, der indeholder en unik identifikator, der gør det muligt for os at genkende, når nogen har besøgt vores websteder eller åbnet en e-mail, som vi har sendt dem. Dette giver os f.eks. Mulighed for at overvåge trafikmønstre for brugere fra en side på vores websteder til en anden, at levere eller kommunikere med cookies, at forstå om du er kommet til vores websteder fra en online reklame, der vises på et tredjeparts websted, for at forbedre webstedsydelsen og måle succes med e-mail-marketingkampagner. I mange tilfælde afhænger teknologier af at cookies fungerer korrekt, og derfor vil afvisning af cookies forringe deres funktionalitet.

Digi-Key leverer muligvis sine produktleverandører et pixel-tag, der skal medtages på leverandørens websted. Pixel-tagget er praktisk talt usynligt, men det vil, hvis det er inkluderet på leverandørens websted, blive leveret til din browser fra www.digikey.com. Ved at levere et pixel-tag til din browser har Digi-Key muligheden for at levere en cookie til dig. Denne cookie indeholder et unikt id, der giver Digi-Key mulighed for at præsentere en bruger, når brugeren interagerer med Digi-Key personaliseret indhold. Brug af pixel-tag og den deraf resulterende cookie tillader Digi-Key at lære, at brugeren besøgte leverandørens websted og derefter besøgte Digi-Key's websted. Cookien tillader ikke Digi-Key at log andre sider, som en bruger kan besøge. Oplysninger indsamlet gennem denne proces kan bruges i aktivitetsrapporter og deles med vores leverandører, men vi bruger ikke disse oplysninger til at identificere eller afsløre dit navn eller kontaktoplysninger.

Digi-Key websted kan indeholde pixel-tags fra visse leverandører som relatere til leverandørens produkter. Hvis Digi-Key inkluderer denne type pixel-tag på sit websted, har leverandøren muligheden for at sende en cookie til dig, som vil indeholde et unikt id, der giver leverandøren mulighed for at præsentere personaliseret indhold til dig, når du besøger leverandørens websted. Brug af et pixel-tag og den resulterende cookie på denne måde tillader kun leverandøren at se hvilke dele af Digi-Key's websted en bruger har besøgt. Dette tillader ikke leverandøren at kende til andre sider, som brugeren muligvis har besøgt.

Hvordan kan jeg kontrollere cookies?

Du har ret til at beslutte, om du vil acceptere eller afvise cookies. Du kan udøve dine cookie-præferencer ved at klikke på de relevante opt-out-link, der findes i cookietabellen ovenfor.

Du kan indstille eller ændre din webbrowser-kontrol for at acceptere eller afvise cookies. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du stadig bruge vores websted, skønt din adgang til nogle funktioner og områder på vores websted muligvis er begrænset. Da de måder, hvorpå du kan afvise cookies gennem din webbrowser-kontrol, varierer fra browser til browser, skal du besøge din browsers hjælpemenu for at få flere oplysninger.

Derudover tilbyder de fleste annoncenetværk dig en måde at fravælge målrettet annoncering. Hvis du gerne vil finde ud af mere information, kan du besøge http://www.aboutads.info/choices/ eller http://www.youronlinechoices.com.

Hvor ofte vil du opdaterer du denne Cookie Notice?

Vi opdaterer muligvis denne Cookie Notice fra tid til anden for at afspejle f.eks. ændringer i de cookies vi bruger eller af andre operationelle, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager. Besøg derfor denne Cookie Notice regelmæssigt for at holde dig informeret om vores brug af cookies og relaterede teknologier.

Datoen øverst i denne Cookie Notice angiver, hvornår den sidst er blevet opdateret.

Hvor kan jeg finde yderligere information?

Hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies eller andre teknologier, mail os på privacy@digikey.com.

DATO FOR SIDSTE ÆNDRING

20. februar 2020

Revision 1.1