DKK | EUR | USD

Fortrolighedspolitik

Revision 4.3

Digi-Keys Privatlivspolitik

DATO FOR SIDSTE ÆNDRING

4. februar 2021

Digi-Key respekterer din ret til privatliv. Denne beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvem vi er, hvordan vi indsamler, deler og bruger personlige oplysninger om dig, og hvordan du kan udøve dine privatlivets rettigheder.

Denne Beskyttelse af personlige oplysninger dækker driften af Digi-Key Corporation (udøver forretning som Digi-Key Electronics) og dets koncernselskaber, herunder Digi-Key Electronics Germany GmbH og Digi-Key Services, Inc., som i denne Beskyttelse af personlige oplysninger omtales som "Digi-Key".

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores brug af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet i bunden af denne beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi anbefaler, at du læser denne beskyttelse af personlige oplysninger fuldt ud for at sikre, at du er fuldt informeret. Hvis du kun vil have adgang til et bestemt afsnit i denne beskyttelse af personlige oplysninger, kan du klikke på det relevante link nedenfor for at springe til det afsnit.

Hvad gør Digi-Key?

Digi-Key er en autoriseret distributør af elektriske komponenter og andre produkter med hovedkvarter i USA, men med datterselskaber eller tilknyttede virksomheder i andre lande over hele verden.

For mere information om Digi-Key, se venligst Om Digi-Key sektion af vores websted.

Hvilke personlige oplysninger indsamler Digi-Key, og hvorfor?

De personlige oplysninger, som vi muligvis indsamler om dig, falder stort set i følgende kategorier:

  • Oplysninger, du giver frivilligt
  • Visse dele af vores websted kan muligvis bede dig om at give personlige oplysninger frivilligt. F.eks. Kan vi bede dig om at give dine kontaktoplysninger for at registrere en konto hos os, for at udføre en ordre du afgiver hos os, til at abonnere på vores nyhedsbreve eller anden markedsføringskommunikation fra os, og/eller for at sende forespørgsler til os . Vi indsamler også dine kreditkortoplysninger, når du foretager et køb hos os. De personlige oplysninger, som du bliver bedt om at give, og årsagerne til, at du bliver bedt om at give dem, vil blive gjort klart for dig på det tidspunkt, vi beder dig om at give dine personlige oplysninger (medmindre det er indlysende ud fra sammenhængen).

    Hvis du efterlader kommentarer på webstedet, kan oplysninger, der er knyttet til denne kommentar, såsom dit brugernavn og tidspunktet for indlægget, gemmes. Information indsamles også fra vores online kundesupport-chat-service (såsom dine chat-loginoplysninger og chat-kommunikation, som vi overvåger med henblik på kvalitetssikring).

    Hvis webstedet giver brugerne mulighed for at offentliggøre indsendt besked, og du beslutter at offentliggøre denne besked på webstedet, vises dit navn muligvis på webstedet i forbindelse med din besked.

  • Oplysninger, som vi indsamler automatisk
  • Når du besøger vores websted, samler vi og vores tredjeparts tjenesteudbydere eller partnere muligvis visse oplysninger automatisk fra din enhed. I nogle stater og lande, herunder lande i den Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), kan disse oplysninger betragtes som personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse.

    Specifikt kan de automatisk indsamlede oplysninger omfatte oplysninger som din IP-adresse, enhedstype, unikke enhedsidentifikationsnumre, browsertype, operativsystem, dato og tidspunkt for besøg, henvisende websted, søgemaskinspørgsmål, der bruges til at komme til vores websted, bred geografisk placering (f.eks. placering på land eller byniveau) og anden teknisk information. Det kan også indeholde oplysninger om, hvordan din enhed har interageret med vores websted, herunder de sider, der er åbnet og linkene, der er klikket på.

    Indsamling af disse oplysninger giver en bedre forståelse af de besøgende der kommer til vores websted, hvor de kommer fra, og hvilket indhold på vores websted, der er af interesse for dem. Denne information bruges til interne analyseformål, til at forbedre kvaliteten og relevansen af vores websted samt tjenester for vores besøgende og for at forbedre vores websides sikkerhed.

    Nogle af disse oplysninger er nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt og kan indsamles ved hjælp af cookies og lignende tracking-teknologier, som forklaret yderligere under overskriften "Cookies og lignende tracking-teknologier" nedenfor.

  • Information, som vi indhenter fra tredjepartskilder
  • Vores websted kan indeholde links til tredjepartswebsteder, indbygget indhold, der kommer fra eller vedrører tredjepartswebsteder og tjenester, og knapper fra tredjepartswebsteder og tjenester (såsom delingsknapper på sociale medier). Fra tid til anden modtager vi muligvis personlige oplysninger om dig fra tredjepartskilder.

    Disse tredjeparts tjeneste leverandører kan omfatte, men er ikke begrænset til leverandør tredjeparts web-analytics tjenester og en række andre sociale medieplatforme som YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram. De typer information, vi muligvis modtager fra disse tredjeparter, indeholder oplysninger om din webaktivitet om, hvordan du interagerer med vores websted og deres tjenester og samlet analyse. Vi bruger disse oplysninger til at hjælpe med at forbedre vores websted og tjenester, levere information og reklame og til at kunne analysere samlede statistikker over hvor du klikker samt tendenser.

Hvem deler Digi-Key mine personlige oplysninger med?

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til følgende kategorier af modtagere:

  • til vores relaterede virksomheder og tredjepartsleverandører, partnere og tjenesteudbydere (for eksempel til at understøtte levering eller drop shipping af bestilte produkter, at levere funktionalitet på eller hjælpe med at forbedre vores tjenester eller sikkerheden på vores websted, til at levere reklametjenester og webanalyser eller til ordreafgivelse eller markedsundersøgelsesformål), eller til dem, der ellers behandler personlige oplysninger til formål, der er beskrevet i denne beskyttelse af personlige oplysninger eller underrettet dig, når vi indsamler dine personlige oplysninger. For eksempel bruger vi tjenester fra vores tredjepartspartnere og tjenesteudbydere til at muliggøre detektering af enheder, der er forbundet med svindel og andre typer informationssikkerhedsmæssige sårbarheder for at forbedre sikkerheden på vores websted og andre sider på internettet.
  • til enhver kompetent retshåndhævende organ, tilsynsorgan, regeringsagentur, domstol eller anden tredjepart hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig (i) som et spørgsmål om gældende lov eller regulering, (ii) til at udøve, etablere eller forsvare vores juridiske rettigheder, (iii) som en del af en retssag eller efterforskning, eller (iv) for at beskytte dine vitale interesser eller interesser fra enhver anden person;
  • til kreditreferencebureauer med henblik på identitet og kreditkontrol, når du afgiver en ordre, og med jævne mellemrum, hvis du har en åben konto hos os;
  • til en faktisk eller potentiel køber (og dets agenter og rådgivere) i forbindelse med enhver faktisk eller foreslået køb, fusion eller erhvervelse af nogen del af vores forretning, eller som en del af omorganisering, konkurs eller ændring af ejerskontrol, forudsat at vi informerer modtageren, den skal bruge din personlige oplysninger kun til de formål, der er beskrevet i denne beskyttelse af personlige oplysninger;
  • til enhver anden person med dit samtykke til fremlæggelse.

Retsgrundlag for behandling af personlige oplysninger (EØS-besøgende og andre, hvor det er relevant)

Vores retsgrundlag for indsamling og brug af de personlige oplysninger, der er beskrevet ovenfor, vil afhænge af de pågældende personoplysninger og den specifikke kontekst, hvor vi indsamler dem.

Dog indsamler vi normalt kun personlige oplysninger fra dig (i) hvor vi har brug for de personlige oplysninger til at udføre en kontrakt med dig, (ii) hvor behandlingen er i vores legitime interesser og ikke tilsidesættes af dine rettigheder, eller (iii) hvor vi har dit samtykke til at gøre det.

Hvis du har spørgsmål om eller har brug for yderligere oplysninger om det retsgrundlag, som vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne, der er angivet under Sådan kontakter du os overskriften nedenfor.

Cookies, lignende tracking-teknologi og tredjepartsudbydere

Vi bruger cookies, web-beacons, pixel-tags og lignende tracking-teknologier (samlet, "Cookies") til at indsamle og bruge personlige oplysninger om dig, herunder til at servere interessebaseret annoncering. For yderligere information om, hvilke typer cookies vi bruger, hvorfor og hvordan du kan kontrollere cookies, se venligst vores Cookie Notice.

Vi bruger muligvis en række tredjeparts tjenester til at hjælpe med at levere vores websted og tjenester, såsom udvikling og hosting af vores websted og for at hjælpe os med at forstå brugen af vores hjemmeside, såsom Google Analytics, til at give information til os og for at give dig med reklame for vores websted og vores produkter og tjenester. Vi kan også indsamle eller på anden måde indsamle oplysninger relateret til dig, fra disse tredjepartsudbydere. Disse tredjeparts tjenesteudbydere kan indsamle, lagre og dele information, som yderligere er dikteret af den fortrolighedspolitik til disse tredjeparter.

Google, Inc., kan bruge de indsamlede data til at spore og undersøge brugen af vores websted, til at udarbejde rapporter om dens aktiviteter og dele dem med andre Google, Inc.-tjenester. Google, Inc. kan også bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personalisere annoncerne i sit eget annoncenetværk til at vise annoncer til dig baseret på dit besøg på vores websted og andre sider på Internettet. Du kan se Googles politik til beskyttelse af personlige oplysninger her: Https://policies.google.com/privacy?hl=en. Mere information findes her: Https://www.google.com/policies/privacy/partners/ (herunder oplysninger om, hvordan du kan kontrollere, hvordan dine oplysninger deles gennem Annonceindstillinger) samt her: Https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

Du kan forhindre indsamling af de data, der er genereret af Google Analytics i forhold til din brug af vores websted og behandlingen af disse data ved at downloade og installere browser-plug-in. Der er mere information om, hvordan du kan fravælge Google Analytics-dataindsamling instrueret her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Dette link indeholder installationsinstruktioner til opt-out-cookie på din enhed. Som et resultat forhindres indsamling af data fra Google Analytics fremover for webstedet og for denne browser, så længe opt-out-cookien forbliver installeret i din browser.

Facebook indeholder tilsvarende mere information om de oplysninger, de indsamler, og hvordan de anvendes i forbindelse med reklamer sammen med metoder til at fravælge indsamling og udveksling af oplysninger her: Https://www.facebook.com/settings?tab=ads; og https://www.facebook.com/policy.php.

Hvordan holder Digi-Key mine personlige oplysninger sikre?

Vi bruger passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler og behandler om dig. De mål, vi bruger, er designet til at give et sikkerhedsniveau, der er passende til risikoen for behandling af dine personlige oplysninger. Det gælder især: Digi-Keys website er forsynet med SSL-teknologi (Secure Sockets Layer). Online-ordrer til Digi-Key kan kun placeres fra en browser, der understøtter SSL. Hvor dette er tilfældet, går din browser automatisk i en sikker tilstand, når du foretager køb. Hvis din browserikke supporterer SSL, eller ønsker at bestille ved hjælp af en anden metode end hjemmesiden, gennemgå Bestilling FAQs for alternativ bestillingsmetoder.

Hvis du gerne vil rapportere en bekymring omkring vores hjemmeside, mail os på security@digikey.com.

Internationale dataoverførsler

Dine personlige oplysninger kan overføres til og behandles i andre lande end det land, hvor du er bosiddende. Disse lande har muligvis databeskyttelseslove, der er forskellige fra lovgivningen i dit land, og i nogle tilfælde er de måske ikke så beskyttende.

Specifikt er vores webstedservere placeret i USA, og vores koncernselskaber, tredjepartsudbydere og partnere opererer over hele verden. Dette betyder, at når vi indsamler dine personlige oplysninger, behandle vi dem muligvis i et af disse lande.

Vi har dog truffet passende sikkerhedsforanstaltninger for at kræve, at dine personlige oplysninger forbliver beskyttet i overensstemmelse med denne fortrolighedsmeddelelse. Disse inkluderer implementering af Europa-Kommissionens standardkontraktsbestemmelser, hvor det er relevant, som kan leveres på anmodning. Vi har implementeret lignende passende sikkerhedsforanstaltninger med vores tredjepartsudbydere og partnere. Yderligere detaljer kan også leveres efter anmodning.

Opbevaring af data

Vi opbevarer personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, hvor vi har et løbende legitimt forretningsbehov for at gøre det (for eksempel for at give dig en service, du har anmodet om, eller for at overholde gældende juridiske, skatte-, overholdelses- eller regnskabskrav).

Når vi ikke har et løbende legitimt forretningsbehov til at behandle dine personlige oplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere dem, eller hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personlige oplysninger er blevet gemt i backup arkiver), vil vi sikkert gemme dine personlige oplysninger og isolere dem fra enhver yderligere behandling, indtil sletning er muligt.

Dine databeskyttelsesrettigheder

Du har følgende rettigheder til databeskyttelse:

  • Hvis du ønsker adgang til, at bekræfte vores behandling af, korrigere, opdatere eller anmode om sletning eller anonymisering af dine personlige oplysninger, kan du gøre det når som helst ved at kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet under Sådan kontakter du os overskriften nedenfor.
  • Derudover kan du genstand for behandling af dine personlige oplysninger, bede os om at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger eller anmodning om portabilitet af dine personlige oplysninger. Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne, der er angivet under overskrift Sådan kontakter du os nedenfor.
  • Du har ret til opt-out marketingkommunikation vi sender dig til enhver tid. Du kan udøve denne ret ved at klikke på linket "afmeld" eller "fravælge" i de marketing-e-mails, vi sender dig. For at fravælge andre former for markedsføring (såsom postmarketing eller telemarketing), bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne, der er angivet under overskrift Sådan kontakter du os nedenfor.
  • Tilsvarende, hvis vi har indsamlet og behandlet dine personlige oplysninger med dit samtykke, kan du gøre det ved træk dit samtykke tilbage når som helst. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, vi har foretaget inden din tilbagetrækning, og det vil heller ikke påvirke behandlingen af dine personlige oplysninger, der udføres på grundlag af lovlige behandlingsgrunde bortset fra samtykke.
  • Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personlige oplysninger. For mere information, kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed. Kontaktoplysninger til databeskyttelsesmyndigheder i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde er tilgængelige her.

Vi besvarer alle anmodninger, vi modtager fra personer, eller deres autoriserede repræsentanter, hvis det er tilladt i henhold til gældende lov, der ønsker at udøve deres rettigheder til databeskyttelse i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Børn

Vores websted er ikke beregnet til at anmode om, indsamle eller behandle personlige oplysninger fra nogen person under 16 år. Hvis du er en forælder eller værge, er du velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at oplysninger om et barn er blevet indsamlet af os, via vores hjemmeside.

Do Not Track

I øjeblikket supporter webstedet ikke "do not track" indstillinger om webbrowsere og giver dig ikke mulighed for at anmode om, at vi ikke skal tracke din brug af tjenesten.

Tredjeparts websteder

Digi-Key webstedet kan indeholde links til andre hjemmesider. Digi-Key kan ikke tage ansvar for personlige oplysninger, der er indsamlet på disse tredjepartswebsteder, og Digi-Key overvåger eller påtager sig heller ikke ansvar for nøjagtigheden eller indholdet af disse andre websteder.

Nevada privatlivets rettigheder

En verificeret anmodning i henhold til Nevada-loven om ikke at foretage salg af personlige oplysninger, som vi har indsamlet eller indsamler om dig, kan sendes til customer.inactive@digikey.com. Medtag venligst i din e-mail "Anmodning om Nevada Opt-Out" i emnelinjen og i kroppen af din besked. Digi-Key sælger i øjeblikket ikke personlige oplysninger til tredjepart, som defineret i Nevada-loven.

Californien privatlivets rettigheder

I henhold til California Consumer Privacy Act ("CCPA") har indbyggere i Californien følgende rettigheder og er berettiget til følgende oplysninger:

Ret til at vide. Californiens forbrugere har ret til at anmode om, at vi videregiver de personoplysninger, vi indsamler, bruger, videregiver og sælger. Se afsnittet Indsend en anmodning nedenfor for at anmode om de personlige oplysninger, vi indsamler, bruger, videregiver og sælger. Se også følgende tabel, der omfatter de kategorier af personlige oplysninger, vi indsamler, kilderne til personlige oplysninger, de forretningsmæssige eller kommercielle formål, som personlige oplysninger bruges til, og de kategorier af tredjeparter, som personlige oplysninger deles med.

Identifikatorer (såsom navn, alias, postadresse, unik personlig identifikator, online identifikator, IP-adresse, e-mailadresse, kontonavn, personnummer, kørekortnummer, pasnummer eller lignende identifikatorer)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, med hvem personlige oplysninger deles (se også afsnittet "Hvem deler Digi-Key mine personlige oplysninger med?" ovenfor)

Digi-Key indsamler identifikatorer som dem, der er angivet ovenfor. Vi indsamler typisk ikke personnumre, kørekortnumre og pasnumre fra kunder.

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os; visse oplysninger indsamles automatisk fra besøgende på webstedet; reklame- og markedsføringspartnere; forretningsrapportudbydere, medarbejderrelaterede tjenesteudbydere; associerede selskaber

Udførelse af tjenester og udførelse af ordrer; vedligeholdelse af kontooplysninger; levering af kundeservice; verificering af kundeoplysninger; behandling af betalinger; levering af reklame- og markedsføringstjenester; analyse; revision i forbindelse med kundeinteraktioner og -transaktioner; sikkerhedsdetektering og -forbedring; forbedring af produkter og tjenester

Markedsførings- og reklametjenesteudbydere og -leverandører; sikkerhedstjenester; betalings- og chargeback-processorer; leverandører; analytiske tjenesteudbydere; post- og forsendelsestjenester; offentlige enheder og retshåndhævelse, hvis det er nødvendigt; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere; tilknyttede selskaber

Finansielle, medicinske eller sundhedsmæssige oplysninger (f.eks. forsikringspolicenummer, bankkontonummer, kreditkortnummer, debetkortnummer eller andre finansielle oplysninger, medicinske oplysninger eller oplysninger om sygeforsikring)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Digi-Key indsamler visse finansielle oplysninger. Vi indsamler ikke medicinske eller sundhedsmæssige oplysninger fra kunder.

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os; forretningsrapportudbydere; beskæftigelsesrelaterede tjenesteudbydere

Udførelse af tjenesteydelser og udførelse af ordrer; regnskabsformål; løn- og medarbejderrelaterede aktiviteter

Betalings- og tilbagebetalingsbehandlere, regnskabsaflæggende virksomheder eller udbydere af adresseverifikation; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere

Karakteristika for beskyttede klassifikationer i henhold til californisk eller føderal lovgivning (såsom race, farve, national oprindelse, religion, alder, køn, kønsidentitet, kønsudtryk, seksuel orientering, civilstand, helbredstilstand, herkomst, genetiske oplysninger, handicap, statsborgerskabsstatus og militær- og veteranstatus)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Kun medarbejdere, medmindre det kræves for at få fødselsdato af overholdelseshensyn.

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os

Overholdelse; medarbejderrelaterede aktiviteter

Medarbejderrelaterede tjenesteydere

Kommercielle oplysninger (såsom transaktionshistorik, produkter eller tjenesteydelser, der er købt, opnået eller overvejet, fortegnelser over personlig ejendom eller andre købs- eller forbrugshistorikker eller tendenser)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Kommercielle oplysninger om køb indsamles

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os; webbrowsere og enheder; reklame- og markedsføringspartnere

Udførelse af tjenester og udførelse af ordrer; vedligeholdelse af kontooplysninger; levering af kundeservice; verificering af kundeoplysninger; levering af reklame- og markedsføringstjenester; analyse; revision i forbindelse med kundeinteraktioner og -transaktioner; sikkerhedsdetektering og -forbedring; forbedring af produkter og tjenester

Leverandørernes salgs- og markedsføringsrepræsentanter; udbydere og leverandører af markedsførings- og reklametjenester; leverandører af analysetjenester; offentlige enheder og retshåndhævelse; hvis det er nødvendigt; tilknyttede selskaber

Biometriske oplysninger (fysiologiske, biologiske eller adfærdsmæssige karakteristika, herunder billeder, stemmeoptagelser, tastetrykmønstre)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Digi-Key tillader produktforespørgsler ved hjælp af taleforespørgsler; telefonopkald kan optages; medarbejderbilleder

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os

Levering af kundeservice; medarbejderrelaterede aktiviteter; uddannelsesformål

Medarbejderrelaterede tjenesteudbydere; teknologitjenesteudbydere

Oplysninger om internetaktiviteter eller andre elektroniske netværksaktiviteter (f.eks. browserhistorik, søgehistorik og oplysninger om interaktion med et websted, en applikation eller en annonce)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Digi-Key indsamler elektroniske identifikatorer såsom IP-adresse, cookies, webstedsbesøg og interaktionsaktivitet og andre enheds- eller browseridentifikatorer.

Webbrowsere og enheder

Udførelse af tjenester og udførelse af ordrer; vedligeholdelse af kontooplysninger; levering af kundeservice; verificering af kundeoplysninger; levering af reklame- og markedsføringstjenester; analyse; revision i forbindelse med kundeinteraktioner og -transaktioner; sikkerhedsdetektering og -forbedring; forbedring af produkter og tjenester

Markedsførings- og reklametjenesteudbydere og -leverandører; sikkerhedstjenester; leverandører; analytiske tjenesteudbydere; offentlige enheder og retshåndhævelse, hvis det er nødvendigt; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere; tilknyttede selskaber

Geografisk placering

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Digi-Key indsamler muligvis geografisk placering, men vores mobile applikation indsamler eller behandler ikke data om geografisk placering.

Webbrowsere og enheder

Verificering af kundeoplysninger; detektering af svig, sikkerhedsdetektering og -forbedring; forbedring af produkter og tjenester

Markedsførings- og reklametjenesteudbydere og -leverandører; sikkerhedstjenester; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere

Oplysninger om lyd, elektronisk, visuel, termisk, lugtende eller lignende

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Digi-Key tillader produktforespørgsler ved hjælp af taleforespørgsler; telefonopkald kan optages; medarbejderbilleder

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os

Udførelse af tjenester; levering af kundeservice; levering af reklame- og markedsføringstjenester; analyse; revision i forbindelse med kundeinteraktioner og -transaktioner; sikkerhedsdetektering og -forbedring; forbedring af produkter og tjenester

Markedsførings- og reklametjenesteudbydere og -leverandører; sikkerhedstjenester; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere, tilknyttede selskaber

Erhvervsmæssige og beskæftigelsesrelaterede oplysninger

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Professionelle og beskæftigelsesrelaterede oplysninger indsamles for kunder og medarbejdere.

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere, som du henviser til at dele data med os

Udførelse af tjenester og udførelse af ordrer; vedligeholdelse af kontooplysninger; levering af kundeservice; verificering af kundeoplysninger; levering af reklame- og markedsføringstjenester; analyse; revision af relaterede kunde- og medarbejderinteraktioner og -transaktioner; sikkerhedspåvisning og forbedring

Markedsførings- og reklametjenesteudbydere og -leverandører, sikkerhedstjenester; leverandører; offentlige enheder og retshåndhævelse, hvis det er nødvendigt; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere; tilknyttede selskaber

Undervisningsoplysninger

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Medarbejdere for indledende ansættelse, ellers frivilligt. Vi indsamler ikke uddannelsesmæssige oplysninger fra kunder.

Direkte fra enkeltpersoner, der indsender oplysninger til os; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere, som du henviser til at dele data med os

Medarbejderinteraktioner og transaktioner.

Medarbejderrelaterede tjenesteydere; tilknyttede selskaber

Konklusioner hentet fra oplysninger identificeret ovenfor (f.eks. for at oprette en profil om præferencer, karakteristika, tendenser, prædisponeringer, adfærd eller holdninger)

Indsamlet nu eller inden for de foregående 12 måneder?

Kategorier af kilder

Erhvervsmæssige eller kommercielle formål, hvortil det vil blive anvendt

Kategorier af tredjeparter, som personoplysninger deles med

Digi-Key indsamler og analyserer præferencer, adfærd og tendenser for at skabe en kundeprofil og give produktforslag til at forbedre online kundeoplevelser. Digi-Key kan også indsamle adfærdsrelaterede beskæftigelsesrelaterede oplysninger.

Analyser udført internt og af tjenesteudbydere.

Udførelse af tjenester for at forbedre kundeoplevelsen; vedligeholdelse af kontooplysninger; levering af kundeservice; verificering af kundeoplysninger; revision af relaterede kunde- og medarbejderinteraktioner og -transaktioner; analyse; sikkerhedsdetektion og -forbedring; produkt- og serviceforbedring

Markedsførings- og reklametjenesteudbydere og -leverandører; sikkerhedstjenester; leverandører; medarbejderrelaterede tjenesteudbydere; tilknyttede selskaber

Ret til at anmode om sletning. Du har ret til at anmode om, at dine personlige oplysninger slettes. Vi kan gemme personlige oplysninger, når det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, herunder, men ikke begrænset til, når oplysningerne er nødvendige for at gennemføre en transaktion, for at opdage eller beskytte mod sikkerhedshændelser eller ulovlig aktivitet og til et juridisk formål eller overholdelsesformål. Hvis vi sletter dine personlige oplysninger, mister du en personlig oplevelse med vores websted, og indholdet er muligvis ikke så relevant for dig. Hvis du har en konto hos os, slettes den, og du vil ikke længere have adgang til den. Du vil også miste din konto og købshistorik. Se afsnittet Indsend en anmodning nedenfor for at indsende en anmodning om at slette.

Retten til at fravælge salget af dine personlige oplysninger. Du har ret til at fravælge at få dine personlige oplysninger solgt. Selv om Digi-Key ikke sælger personoplysninger i den traditionelle betydning af at sælge personoplysninger til gengæld for penge, kan visse af Digi-Keys aktiviteter (såsom deling af online-id'er med tredjeparter) betragtes som et salg under CCPA. Vi sælger ikke personlige oplysninger om forbrugere under 16 år, hvis vi har faktisk viden om den enkeltes alder. For at anmode om, at dine personlige oplysninger ikke sælges, kan du se afsnittet Indsend en anmodning nedenfor.

Indsend en anmodning. For at indsende en anmodning om at kende de personlige oplysninger, vi har om dig, eller for at indsende en anmodning om at slette dine personlige oplysninger, kan du sende en e-mail til privacy@digikey.com eller ringe til os på 1-855-820-1186. Når du indsender en anmodning om at kende eller slette, skal du angive dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og kunde-id, hvis det er relevant.

Du kan fravælge salget af dine personlige oplysninger ved at udfylde denne webformular . Du kan også ringe til os på 1-855-820-1186.

Autoriseret agent. Du kan udpege en autoriseret agent til at fremsætte en anmodning i henhold til CCPA på dine vegne. For at kunne handle skal autoriserede agenter fremlægge bevis for, at de er autoriserede til at handle på dine vegne. Vi kan afvise anmodninger fra autoriserede agenter, der ikke fremlægger tilstrækkelige beviser for, at de er autoriserede til at handle på dine vegne.

Bekræftelse af anmodninger. For at beskytte dine personlige oplysninger og opretholde sikkerheden vil vi tage skridt til at bekræfte din identitet, før vi efterkommer dine anmodninger. For anmodninger om at kende og slette vil vi f.eks. forsøge at matche din identitet med de oplysninger, der er gemt i vores filer. Hvis vi ikke kan, vil vi bede dig om at give os yderligere identifikationsoplysninger. Vi bruger de oplysninger, du angiver i din anmodning, til at bekræfte din identitet eller myndighed til at fremsætte anmodningen.

Ret til ikke-diskrimination. Du har ret til ikke at modtage diskriminerende behandling fra Digi-Key med hensyn til at udøve dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger i henhold til CCPA.

Opdateringer til denne beskyttelse af personlige oplysninger

Vi kan opdatere denne fortrolighed fra tid til anden af juridiske, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager. Når vi opdaterer vores privatlivsmeddelelse, træffer vi passende forholdsregler for at informere dig, i overensstemmelse med betydningen af de ændringer, vi foretager. Vi får dit samtykke til væsentlige ændringer i beskyttelsen af personlige oplysninger, hvis og hvor dette kræves i henhold til gældende databeskyttelseslove.

Du kan se, hvornår denne beskyttelse af personlige oplysninger sidst blev opdateret ved at markere datoen "Dato for sidste ændring", der vises øverst i denne meddelelse om personlige oplysninger.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål om vores brug af dine personlige oplysninger, kan vores personlige hold og databeskyttelsesansvarlige kontaktes på privacy@digikey.com.

Vores EU-repræsentant er Digi-Key Electronics Germany GmbH, Theresienhöhe 11a, 80339 München, Tyskland. Du kan også kontakte os på:

  • Uden for EU.
  • Digi-Key Electronics
  • 701 Brooks Avenue South
  • P.O. BOX 677
  • Thief River Falls, MN 56701-0677
  • Gratisnummer: 1-800-344-4539
  • Telefon: 218-681-6674
  • Fax: 218-681-3380
  • E-mail: sales@digikey.com
  •  

  • Indenfor EU.
  • Digi-Key Electronics
  • Telefon: +31534849584
  • E-mail: eu.support@digikey.com

Opkald til Digi-Key kan blive overvåget og registreret for kvalitetssikring.

© 2021 Digi-Key Electronics, Alle rettigheder forbeholdt

Revision 4.3