Kvalitetsprogrammer

Digi-Key arbejder hårdt på at forbedre vores forretningsresultater og forbedre branchens samlede vækst- og rentabilitetskapacitet. Blandt andet fokuserer vi konsekvent på certificeringer og akkrediteringsorganer, der hjælper os med at bevæge os i retning af denne forbedring, samtidig med at vi leverer værktøjer og sporbarhed til alle slutkunder, så du ved præcis, hvordan de komponenter, der er købt hos os, vil fungere. Se nedenfor for at få yderligere oplysninger om, hvordan du kan drage fordel af denne værdiforøgende tjeneste, som Digi-Key tilbyder uden ekstra omkostninger for dig.

Certificeringsikon

Certificeringer

Sikkerhedsforskrifter og certificeringer er meget vigtige i elektronikindustrien, og Digi-Key arbejder hårdt for at opnå, vedligeholde og opretholde de højeste standarder. Det betyder, at vi skal samarbejde med mange organisationer for at verificere, at vi konsekvent leverer produkter og tjenester af højeste kvalitet til vores kunder.

Som den mest foretrukne leverandør af elektroniske komponenter i verden giver Digi-Key Electronics kunderne ægte, producentgaranterede komponenter af førsteklasses kvalitet. Vi bekræfter, at Digi-Key er medlem af ECIA (Electronic Component Industry Association), CEDA (China Electronics Distributor Alliance) og ECSN (Electronic Component Supply Network). Vi er certificeret i henhold til ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ANSI/ESD-S20.20-standarderne.

Download certifikat


American National Standards Institute/Electrostatic Discharge (ANSI/ESD) - Digi-Key Electronics har et kvalitetsstyringssystem, der opfylder kravene i ANSI/ESD-S20.20-2014 for følgende certificeringsomfang: håndtering, inspektion, opbevaring, emballering og forsendelse af elektroniske komponenter.

Download certifikat


Akkrediteringsprogram til forebyggelse af forfalskning (CAAP) - Dette certifikat er udstedt og tildelt af myndigheden for akkrediteringsprogrammet til forbyggelse af forfalskning. Dette certifikat demonstrerer overensstemmelse og anerkendelse af akkreditering for specifikke tjenester, som anført i www.eAuditNet.com på listen over kvalificerede producenter (QML), til den revision, der var gældende på tidspunktet for revisionen for distributører CBSA's afgørelse 234133: Canada Border Services Agency (CBSA) Canadian Trade Compliance Division Ruling on Tariff Status of 102-1488-ND TRS# 234133 BN # 895173490RM0001.

Download certifikat


Canadian International Trade Tribunal (CITT) - undersøgelsesresultater vedrørende dumping og subsidiering

Forespørgselsnr. NQ-2008-003 Ekstruderinger af aluminium

Download resultater


Digi-Key Corporation har et kvalitetsstyringssystem, der opfylder kravene i ISO (Den Internationale Standardiseringsorganisation) 9001:2015 for følgende certificeringsomfang: Indkøb, oplagring og distribution af elektroniske komponenter og computerprodukter til producenter af originalt udstyr og/eller kundespecifikationer; herunder teknisk support og værditilvækstprocesser.

Download certifikat


Digi-Key Corporation har et miljøledelsessystem, der opfylder kravene i ISO (Den Internationale Standardiseringsorganisation) 14001:2015 for følgende certificeringsomfang: Indkøb, oplagring og distribution af elektroniske komponenter og computerprodukter til producenter af originalt udstyr og/eller kundespecifikationer.

Download certifikat


Sporbarhedsikon

Sporbarhed

Sporbarhed hjælper med at give et klart indblik i de forskellige trin i fremstillingsprocessen. Vores kunder bruger løbende de oplysninger, vi giver, til at forbedre processer, understøtte fejlløsninger, hjælpe med regulering og overholdelse og beskytte integriteten af deres brand. Se venligst følgende oplysninger om sporbarhedsfunktioner, vi tilbyder vores kunder.

Vi overholder ECIA's (Electronic Component Industry Association) stregkodespecifikationer så meget som muligt. En stregkode er en metode til at repræsentere data i en visuel, maskinlæsbar form. Digi-Key bruger to forskellige typer stregkoder, 1D stregkoder, der indeholder 20-25 tegn oplysninger og 2D stregkoder, der kan rumme op til 2000 tegn. ECIA har flere oplysninger om 2D-stregkodeteknologi på deres hjemmeside, ecianow.org. Stregkodning kan indeholde oplysninger om produktet, såsom oprindelsesland, datokoder og lotkoder.


Som ønsket af kunderne, kan Digi-Key klare flere andre formater af brugerdefinerede stregkodeetiketter. Kontakt Brugerdefineret stregkoding for at få yderligere oplysninger om denne tjeneste.


Disse numre identificerer, hvornår komponenten fremstilles. De er for fabrikkens produktion, kvalitetskontrol og sporingsformål. Se nedenfor for at få yderligere oplysninger om, hvad de specifikt betyder:

  • Datokoder: Datokoder er et referencepunkt for at spore produktet tilbage til en producent. Sommetider angiver datokoden, hvornår emnet blev fremstillet, men ikke altid, afhængigt af producenten.
  • Lotkode: En lotkode er et batchnummer, der angiver en gruppe af dele, der er fremstillet af en fabrikant i et angivet tidsrum. De er ofte skræddersyet til bestemte typer virksomheder og produkter, hvilket betyder, at forskellige producenter har deres egne regler for, hvordan de skal fortolkes. Digi-Key arbejder hårdt for at skabe sporbarhed omkring denne proces.

Land, hvor delen blev fremstillet. De krævede data omfatter totegnskoden fra ISO 3166-standardlandskodelisten.


Et overensstemmelsescertifikat eller CoC udstedes af en autoriseret part og angiver, at produktet opfylder de krævede standarder eller specifikationer. En CoC kan enten anmodes af en køber for at sikre, at det produkt, der fremstilles, er blevet testet og opfylder de fastsatte kriterier inden for en specifikation og opfylder både tekniske krav og sikkerhedskrav, eller det kan være et obligatorisk krav som anført i landets lovgivning for visse produkter, såsom Bluetooth-enheder, der sælges i USA.


Ofte stillede spørgsmål-ikon

Ofte stillede spørgsmål

Hvis producenten har stillet et CoC tilgængeligt, vil vi med glæde give det til dig. Når du bestiller, bedes du tilføje anmodningen om overensstemmelsescertifikat på ordrensedlerne.


Digi-Key er opmærksom på og støtter Den Europæiske Unions RoHS2-direktiv 2011/65/EU. For mere information, besøg vores Miljøinitiativ side. RoHS-kompatibilitet er angivet på produktsiderne.


Send dine forespørgsler om undersøgelser og certificeringer til vores support team.