DKK | EUR | USD

Fremskyndelse af Grand Farm gennem support i verdensklasse

Grand Farm Research & Education Initiative; et projekt, der engang blev anset for at være en drøm, er ved at blive en realitet. Grand Farm, drevet af Emerging Prairie, har til formål at udnytte vores region, Midtvestens, potentiale inden for landbrug og teknologiindustrier. Områdets naturressourcer, vejr, uddannelsessystem og samfund gør det muligt for Grand Farm at udnytte dette potentiale til at udvikle teknologiske og menneskelige løsninger til landbrug i en ny æra.

I 2018, med en TEDxFargo-tale af iværksætteren Barry Batcheller, blev publikum udfordret med denne udtalelse: "Hvad er vores regions største styrke?” Hvilke mål har vi for at forbedre tilværelsen for mennesker i vores region og på verdensplan? Hvordan skal vi sætte North Dakota på kortet, mens vi udnytter styrkerne i samfundet omkring os? Grand Farm så det som en mulighed for at løse de problemer, som menneskehedens ældste entreprenørerhverv – landmanden – står over for.

De problemer, som landmænd og avlere står over for, er enorme – en faldende arbejdsstyrke, en voksende verdensbefolkning og øgede teknologiske behov betyder, at de har brug for løsninger og hurtigt. Eftersom verdens befolkning forventes at nå op på 9 mia. i 2050, hvordan skal vi så brødføde et så stort globalt samfund?

Grand Farm arbejder på at løse disse kerneproblemer gennem avancerede teknologiske løsninger. Ubemandede antennesystemer, autonome terrængående køretøjer og præcisionsjordbrug er alle dele af løsningen.

Et vigtigt stykke af puslespillet er Digi-Key Electronics, en af de hurtigst voksende distributører af elektroniske komponenter i verden. Med millioner af produkter på lager på et givet tidspunkt er Digi-Key på forkant med at levere elektroniske produkter så hurtigt som muligt. Deres utrolige støtte fremmer den iværksætterånd, som Grand Farm fremmer, og fremskynder den innovation, der vil bidrage til at løse de udfordringer, som landmænd over hele verden står over for.

Om denne forfatter

Image of Andrew Parsons

Andrew is a South Fargo native, who graduated from North Dakota State University with a degree in Marketing. Andrew joined the Emerging Prairie team as a Digital Marketing Intern early 2019 until he joined full-time as the Digital Marketing Coordinator in July of 2019. Just recently, he advanced to a Marketing Manager, and now takes a holistic view of marketing across all of the Emerging Prairie, Emerging Digital Academy, and Grand Farm channels. He has a passion for digital marketing, online engagement, and creating communities. He is constantly inspired by the people of our region and is always ready to make a difference.

More posts by Andrew Parsons